miércoles, 17 de marzo de 2010

EL PENSAR DEL TIO WILY


La gent solem clasificar-nos i qualificarnos moltes vegades en la vida. De normal solem donar premis, premis que podem estar d'acord o no. Es unas esclavitut estar sempre pendents de lo que et diguen o estigues sempre pendent de les notes que et califiquen.
Aquesta any els premis de les falles a ALFAFAR, ens han portat un sorpresa, ja que la falla gran a quedat en 5ª posiciò, pero el primer premi d'ingeni i gracia l'hem guanyat nosaltres. Vos recorde que al CAP I CASAL aquest premi te molta importancia.
No es per arrogancia, ja que aquest any la falla ha estat dissenyada per el nostre faller " TXEMA", amb la col.laboraciò de la dona i part de la comissiò. Aquest premi te simil.litut amb els que donen en VALÈNCIA, ja que el primer premi d'enguany ha sigut per a CONVENTO JERUSALEN, pero el premi d'ingeni ha sigut per NA JORDANA que ha quedat en 7ª possiciò.
No se es millor persona per anar tots els dies a misa, no se es millor falla per gastar-se mès diners, amb imaginaciò i voluntat si que es pot ser la MILLOR COMISSIÒ, ja que això ho engloba tot, ja que si no guanyem en monument ,guanyem en festa, en mentjar i en veure.

LA FALLA LA FILA, com tot es podia millorar, però lo que han fet aquest any tardara en fer-se altra vegada, ja que no se com es pot quantificar el esforç de gent no professional, i com es pot quantificar el bon rotllo que hi havia el dia de la plantá, jo no puc i el que puga que es fique a fer-ho millor.

Y COM DIA UN FILOSOF TELEVISIU:

.......................PA XULO, XULO MI PIRULO...... Y la falla d'aquest any es xula de veres, i gran d'espirit i majestuosa per la gent que la fet.

PREMIS: 1- PARQUE ALCOSA
2- L'AMISTAT
3- HORT DEL CONDE ?. MILLOR NINOT...SEGONS INFORMACIONS, L'ANY PASSAT JA VA ESTAR GUARDONAT EN VALÈNCIA,
4- SEQUER
5- LA FILA.................1- INGENI I GRACIA.
6- PENSAT I FET



WILLY.-PD:ALESHORES I QUAN PASSE EL TEMPS ENS DONAREM COMPTE DE LO QUE ERA AQUEST MONUMENT.


3 comentarios:

  1. UNA PREGUNTA POR CURIOSIDAD, QUE PREMIO OS PENSAVAIS QUE OS LLEVARIAIS DESPUES DE VER TODOS LOS MONUMENTOS??

    ResponderEliminar
  2. YO TAMPOCO ESTOY DE ACUERDO CON LOS PREMIOS NI CON LOS VUESTROS NI CON LOS DE LAS DEMÁS FALLAS.

    ResponderEliminar
  3. que os pensavais que os llevariasis el primero?? jajaja

    ResponderEliminar

gracias por tu comentario